Tenis
SPORTOVI
Tenis
unutar 10 dana

Iznenađujuće vijesti iz Srbije: Đoković neočekivano napravio novi test i bio - negativan!

Ni 10 dana nakon što je objavljeno da je pozitivan, Novak Đoković prebolio je koronavirus.

Novak i Jelena Đoković (Foto: Afp)

Novak Đoković nije više pozitivan na koronavirus. Novo testiranje pokazalo je da su on i njegova supruga negativni, a to se dogodilo u manje od 10 dana otkako je 23. lipnja objavio da je pozitivan na koronavirus

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavljeno je da će se Novak ponovno testirati tek nakon što mu istekne samoizolacija od 14 dana, pa pomalo neočekivano i iznenađujuće dolazi ova vijest s obzirom da je od prvog testiranja prošlo devet dana. 

Prije nekoliko je dana došlo do nesporazuma jer je velik dio javnosti pomislio da se Novak Đoković odbio testirati. Zapravo je to testiranje pet dana nakon prvog bilo namijenjeno za slučaj da prvi test bude negativan. 

Mallu Ohanna Procurila snimka na kojoj Brazilka mlati nogometaša Dudua, a njega optužila za napad

Naravno, uslijedile su nove kritike da je prvi tenisač svijeta neodgovoran, pa je moguće da je i tu negdje došlo do okidača da se ponovno testira. 

A možda je jednostavno odlučio to napraviti jer su se i on i Jelena, kako su bili rekli u nekoliko navrata, osjećali jako dobro i nisu osjećali nikakve posljedice. 

Đoković je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran, a rezultati su pokazali da pozitivan na SARS-CoV-2.

Dominik Furman u Toulouseu 2014. Hajduk dogovorio još jedno iskusno pojačanje iz inozemstva: Stiže povremeni reprezentativac?

Nakon objave da je Dimitrov pozitivan svi sudionici turnira su testirani na koronavirus i pokazalo se da su pozitivni najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi i trener Grigora Dimitrova. Nekoliko dana kasnije je i direktor Adria Toura Goran Ivanišević objavio da je pozitivan.

U svakom slučaju, jako lijepa vijest iz Srbije. Samo da tako ostane i na idućim testiranjima.  

Triatlonska reprezentacija Južne Koreje Tragična smrt sportašice: Zlostavljali su je godinama, natjerali da pojede kruha vrijednog 150 eura

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati