Tenis
SPORTOVI
Tenis
prijatelji su

Đoković nakon pobjede poručio Čiliću: "Nadam se da ćemo im ovo raditi još godinama"

Novak Đoković je nakon meča poslao poruku najboljem hrvatskm tenisaču.

Novak Đoković i Marin Čilić (Foto: Guliver image)

Hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je bez krune pobjednika na dvoranskom ATP turniru u Tel Avivu, u finalu je bolji od njega bio Srbin Novak Đoković sa 6:3, 6:4.

Đoković je osvojio 89. ATP titulu u karijeri, a treću ove godine. Ranije je tijekom 2022. godine slavio u Rimu i Wimbledonu. Čilić je, pak, ostao na okruglih dvadeset pobjeda na ATP turnirima, a ovo mu je ujedno bio šesnaest poraz u finalnim susretima.

Novak Đoković i Marin Čilić VIDEO Dvije djevojke iznenadile na meču Đokovića i Čilića, kockasti dres i – srpska zastava divider

Nakon meča Đoković i Čilić su dali izjave pred gledateljima, a Đoković je uputio posebnu poruku za najboljeg hrvatskog tenisača.

"Čestitam Marinu na sjajnom tjednu. On je fantastičan igrač i moj prijatelj. Nadam se da ćemo se još godinama boriti s ovim mladićima i igrati u finalima.

Hvala svima u mojem timu. Hvala što i dalje vjerujete u mene i pratite me na ovom putu. Hvala organizatorima, volonterima i sakupljačima loptica koji su se trudili cijeli tjedan", rekao je Đoković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider