Tenis
SPORTOVI
Tenis
borna će morati biti spreman...

Očekujte neočekivano kada Nick Kyrgios izađe na teren: Izludio Lajovića i osigurao meč s Ćorićem!

Australac Nick Kyrgios još je jednom oduševio polovicu teniskih fanova, a drugu polovicu doveo do ludila.

Nick Kyrgios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Australac Nick Kyrgios zločesti je dečko svjetskog tenisa i to nije nikakva novost. Kada on izađe na teren apsolutni svi involvirani moraju biti spremni na sve i svašta. Očekivati neočekivano.

Na to se nije pripremio srbijanski tenisač Dušan Lajović, koji je u prva dva kola ATP Masters 1000 turnira u Miamiju upisao lijepe pobjede protiv Pabla Cuevasa i Keija Nishikorija, a onda je bez ispaljenog metka pao protiv Kyrgiosa. Velike zasluge za to idu igri australskog tenisača, ali njegovim "mentalnim igricama" kojima testira svoje suparnike.

NICK KYRGIOS I NJEGOVI SERVISI PROTIV LAJOVIĆA

Nakon što je u Acapulcu, turniru koji je osvojio, protiv Rafe Nadala "ispalio" servis ispod ruke, isto je napravio i protiv Dušana Lajovića i to dva puta u istom setu. Na prvi "underhand" servis Lajović nije ni krenuo, a nakon drugog, koji je usjedno bio i set-lopta, ga je Kyrgios izigrao i poentirao s mreže.

Idučći suparnik Kyrgiosu bit će naš Borna Ćorić, koji će morati imati čelične živce da prebrodi sve podvale koje će mu Australac pripremiti. Ako je provokativnim potezima pokušao izbaciti već sada legendu tenisa Nadala, onda će to napraviti i protiv 22-godišnjeg Borne...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider