Zločesti dečki svjetskog tenisa Nick Kyrgios još je jednom opleo po prvom igraču svijeta Novaku Đokoviću i svim drugim tenisačima koji su sudjelovali na egzibicijskim turnirima za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa.

Kyrgios je u objavi da neće nastupiti na US Openu, koji će se održati od 31. kolovoza do 13. rujna, nadodao da su svi koji su sudjelovali na raznim egzibicijskim turnirima sebični i neodgovorni.

"Ove godine neću igrati na US Openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona. Ali, stojim iza svojeg naroda, mojih Australaca, kao i iza stotina tisuća Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka", rekao je Kyrgios.

Australac je pri svojoj objavi ponovno prozvao prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i sve ostale koji su sudjelovali na egzibicijskim turnirima u Srbiji i Hrvatskoj.

"Morate razmišljati i o drugima. Ne možete plesati po stolovima, prikupljati novac za Europu ili pokušati da napraviti neku egzibiciju od koje ćete zaraditi brzi novac. To je sebično, mislite i na druge. O tome se radi kada govorimo o ovom virusu. Ne zanima me na kojem se mjestu na rang ljestvici nalazite ili koliko novaca imate. Ponašajte se odgovorno. Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam sretno. Igrajte na vlastiti rizik, nemam problema s time", zaključio je Australac.