Tenis
SPORTOVI
Tenis
a što smo drugo mogli očekivati...

Šaljivi Nick Kyrgios odgovorio Ivaniševiću na komentar i dobio tisuće lajkova!

Nick Kyrgios odgovorio je Goranu Ivaniševiću na duhovitu opasku vezanu za savjetovanje problematičnog dečka svjetskog tenisa.

Nick Kyrgios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije nekoliko dana Goran Ivanišević dao je intervju za jedan francuski medij, u kojem mu je postavljeno pitanje bi li trenirao Nicky Kyrgiosa. Zecov odgovor bio je, kao i obično, duhovit.

"Puno me ljudi pita to pitanje. Zaista ne znam što bih rekao jer ni sam ne znam što bih mu mogao reći kao trener", rekao je Ivanišević uz osmijeh, pa objasnio.

"Čini se da Nick ima problema s autoritetom. Jedina mogućnost koja mi se čini realna u ovom trenutku jest ta da Nick trenira i savjetuje Nicka. Naravno da bih ga volio vidjeti da se koncentrira samo na tenis i ozbiljno se pripremi za jedan Grand Slam. Nick Kyrgios je dobar za tenis", rekao je Ivanišević.

Počitavši što je o njemu rekao vimbldonski pobjednik iz 2001. godine, Kyrgios je izvukao ovaj dio "ni sam ne znam što bih mu rekao kao trener" i pored toga, u jednako duhovitom duhu i s emotikonima koji plaču od smijeha, komentirao.

"Ne znam ni ja", napisao je Nick i u samo nekoliko sati zaradio dvije i pol tisuće lajkova.

Kyrgios je noćas prošao prvu prepreku na turniru u Washingtonu, te ga u idućem kolu očekuje dvoboj protiv iskusnog Francuza Gillesa Simona.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider