Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Tenis
Bio je protiv

Misterij oko cijepljenja, Đoković poručio: "Još ne znam hoću li igrati na Australian Openu"

Naime, na Australian Openu će moći nastupiti samo potpuno cijepljeni igrači, a za Đokovića je i dalje nepoznato je li se tome podvrgnuo ili nije. Inače je cijelo vrijeme bio djelomični protivnik cijepljenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi svjetski tenisač Novak Đoković neće igrati u finalnom susretu ATP Finala koji se održava u Torinu nakon što je u tri seta izgubio polufinale od Alexandera Zvereva.

U sjajnom meču Đoković je drugi put ove godine izgubio od njemačkog tenisača na nekom od najjačih turnira. Prije toga je, također u polufinalu, izgubio od Zvereva na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Godina za Đokovića je gotova, a još je uvijek neizvjesno hoće li nastupiti na prvom velikom turniru iduće godine, Grand Slamu u Melbourneu. Naime, na Australian Openu će moći nastupiti samo potpuno cijepljeni igrači, a za Đokovića je i dalje nepoznato je li se tome podvrgnuo ili nije. Inače je cijelo vrijeme bio djelomični protivnik cijepljenja.

"Ne znam još hoću li igrati u Melbourneu. Vidjet ćemo", rekao je kratko i tajnovito na konferenciji za novinare nakon poraza od Zvereva. Uz to se osvrnuo na sam meč i poraz.

"Imam veliko poštovanje prema Zverevu, s kojim sam veliki prijatelj izvan terena. Cijenim ga i kao čovjeka i kao tenisača te znam da će, prije ili kasnije, osvojiti Grand Slam turnir. On je fantastičan servis igrač, jedan od najboljih na svijetu, a to je dokazao i u ovom meču. Uopće se nisam osjećao umorno i mogao sam igrati bez problema još sat ili dva. Uživao sam u meču, bio je na visokoj razini. Imao sam šansu kod 2-4 u trećem setu, ali sam poslao jedan dugački forhend. Ponavljam, sjajan meč smo odigrali. Jedan drugoga smo gurali na najveću moguću razinu. Tako je uvijek kada igramo međusobno", komentirao je Đoković.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider