Tenis
SPORTOVI
Tenis
''Ne znam hoće li vam se svidjeti''

Medvjedev nakon čudesnog preokreta Australcima spomenuo Đokovića, pogledajte reakciju publike

Daniil Medvjedev spomenuo je Novaka Đokovića nakon velike pobjede na Australian Openu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatan je dan imao Rus Daniil Medvjedev u Melbourneu. Iako je gubio 0:2 u setovima i spasio jednu meč loptu, pobijedio je Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea sa 6-7 (4), 3-6, 7-6 (2), 7-5, 6-4.

Bio je to čudesan preokret drugog tenisača svijeta i prvog nositelja Australian Opena koji je tu titulu dobio nakon deportacije Novaka Đokovića.

Nakon pobjede na terenu je davao prve izjave Jimu Courieru pred cijelim stadionom. Legendarni američki tenisač ga je pitao što mu je prolazilo u glavu u trenucima kada je bio dva seta u zaostatku.

gol expired Poznato kad se Novak Đoković vraća na teren: Dočekat će ga Marin Čilić i vjerojatno Borna Ćorić divider

''Teško je reći. Nisam igrao najbolje, a Felix je igrao nevjerojatno. Ne znam hoće li se baš opvo svidjeti ljudima, ali zapitao sam se što bi Novak sada odigrao.''

Nakon spominjanja Đokovića čula se glasna reakcija publike. U jednom su trenutku neki na tribinama počeli negodovati pa su se čuli zvižduci.

Ali snašao se Medvjedev pa je ubacio Nadala i Federera.

''Palo mi je na pamet da su najveći šampioni i Rafa i Roger dobili toliko mečeva na ovaj način. Natjerat ću ga da zaradi pobjedu i bori se do zadnjeg poena, čak i ako je 5:0, 40:0. Natjerat ću ga da se bori i umori do kraja'', poručio je Rus u polufinalu igrati protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa, koji je u srijedu u četvrtfinalu svladao Talijana Jannika Sinnera sa 6-3, 6-4, 6-2.

U drugom polufinalu sastaju se Talijan Matteo Berrettini i Španjolac Rafa Nadal, koji su dan ranije dobili svoje četvrtfinalne mečeve. Muška polufinala na rasporedu su u petak.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider