Tenis
SPORTOVI
Tenis
drugi nositelji

Mate Pavić i Nikola Mektić u polufinalu Roland Garrosa

U četvrtini finala Pavić i Marrach, koji su na ovom turniru drugi nositelji, igrat će protiv španjolskog para Feliciano Lopez – Marc Lopez, 12. nositelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Mate Pavić u paru s Austrijancem Oliverom Marachom plasirao se u utorak u polufinale teniskog grand slam turnira u Parizu nakon što su u četvrtfinalu poslije dva sata i 15 minuta igre sa 3:6, 6:4, 6:3 bili bolji od kolumbijske kombinacije Roberta Faraha i Juana Sebastaiana Cabala.

U polufinalu Pavić i Marrach, koji su na ovom turniru drugi nositelji, igrat će protiv španjolskog para Feliciano Lopez – Marc Lopez, 12. nositelja.

Nakon Mektića i Maracha, Zagrepčanin Nikola Mektić i austrijski tenisač Alexander Peya također su izborili polufinale turnira parova u Roland Garrosu, nakon što su u utorak u četvrtfinalu nadigrali indijsko-francusku kombinaciju, Rohana Bopannu i Edouarda Roger-Vasselina sa 7:6 (4), 6:2.

Pavić i Marach će za mjesto u finalu igrati protiv Španjolaca Feliciana i Marca Lopeza, dok će Mektić i Peya svoje suparnike saznati u srijedu, nakon što bude odigran posljednji četvrtfinalni dvoboj u kojem će snage odmjeriti argentinsko-čileanski par Maximo Gonzalez - Nicolas Jarry i Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider