Tenis
SPORTOVI
Tenis
"povuče me da zaigram"

Mario Ančić za Dnevnik Nove TV uoči povijesnog dana Davis Cupa: "Uvijek se rado vraćam"

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić nalazi se u Lilleu gdje prati Davis Cup reprezentaciju u finalu protiv Francuske.

Galerija Saša Lugonjić i Mario Ančić

Hrvatska je jednom u povijesti osvojila naslov pobjednika Davis Cupa. Bilo je to 2005. godine kada su je do naslova vodili Ivan Ljubičić i Mario Ančić. Upravo je Ančić donio pobjednički bod u finalu u Slovačkoj, a s njim je u Lilleu razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić.

"Danas je bio pravi Davis Cup susret. Nismo pobijedili, ali treba biti pozitivan. Imamo prednost i sutra smo favoriti", rekao je Ančić za Dnevnik Nove TV.

"Očekujem da Marin sutra riješi sve u prvom meču. Iskusan je, odigrao je u petak jako kvalitetno, vjerujem da će protiv bilo koga sutra slaviti."

Ančić je otkrio kakav je osjećaj vratiti se u Davis Cup atmosferu nakon toliko godina.

"Ja se osjećam kao dio teniske obitelji. Ovo što momci rade je nevjerojatno. Bio sam s njima 2016. godine kada smo izgubili od Argentine. Fantastičan je osjećaj. Povuče me tu i tamo da bih odigrao, ali eto. Drago mi je da sam tu da sam podrška našim dečkima."

Mario Ančić danas je poslovni čovjek u New Yorku.

"Nakon karijere, kada sam se morao ostaviti sporta krenuo sam u svijet biznisa. Radim u velikom investicijskom fondu u New Yorku. Život mi je i dalje često na putu, sada je to neki sasvim drugi svijet, ali rado se vraćam tenisu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider