Tenis
SPORTOVI
Tenis
korak do finala

Čilić iskreno za Novu TV: "Nismo ovo očekivali. Jako resprektiramo SAD"

Iz Zadra se za Dnevnik Nove TV javio reporter Stipe Sladoljev, koji je razgovarao s prvim hrvatskim reketom Marinom Čilićem.

Marin Čilić i Stipe Sladoljev

Hrvatska Davis Cup reprezentacija vodi protiv SAD-a 2:0 nakon prvog polufinalnog dana. Borna Ćorić i Marin Čilić upisali su uvjerljive pobjede u Zadru protiv Stevea Johnsona i Francesa Tiafoea, čime su doveli Hrvatsku na bod od novog finala, trećeg u povijesti naše reprezentacije.

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev javio se iz Zadra za Dnevnik Nove TV gdje je razgovarao s prvim hrvatskim reketom Marinom Čilićem.

* Lakše od očekivanog nakon prvog dana ili?

"Nismo to očekivali. Imali smo respekt prema suparniku. Imali smo i malo sreće. Obojica smo, Borna i ja, dobili jedan set 7:6. Ja sam odlično odigrao prvi set, a onda sam u drugom malo pao i Tiafoe se vratio u igru. Uz zadarsku publiku i dobru atmosferu uspio sam privesti susret kraju u tri seta".

* Atmosfera u Zadru?

"Ljudi su se pojavili u velikom broju, iako je bio radni dan i velika sparina. Nama jako znači podrška navijača kada se meč lomi. Meni su osobno jako pomogli. Nadam se da će biti sutra jednako dobri".

* Povratak Mate Pavića?

"Sretan sam da je s nama. Ključan igrač koji nam je oplemenio ekipu. Imao je sjajnih par sezona i vjerujemo da s Ivanom Dodigom može doći do pobjede. Podržat ćemo ih, dati im podršku, imaju priliku zatvoriti meč, a ako se to ne dogodi Borna i ja stojimo na raspolaganju. S druge strane su Mike Bryan, višestruki osvajač Grand Slam titula u parovima i Ryan Harrison koji su odlična kombinacija".

Susret parova igra se u subotu s početkom u 14 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider