Tenis
SPORTOVI
Tenis
svaka mu čast

VIDEO Intervju Marina Čilića: Dodijelio 25 stipendija pa otkrio planove povratka na teren

Marin Čilić je ponovno pokazao veliko srce i dodijelio 25 stipendija mladim sportašima i glazbenicima.

Slavni hrvatski tenisač Marin Čilić jučer je u Zagrebu dodijelio 25 stipendija mladim darovitim sportašima i hrvatskim glazbenicima.

U hotelu Esplanade okupila su se imena za koje ćemo tek čuti, tako je i Zrinka Ljutić dobila stipendiju 2019. godine, a danas je među najboljim slalomašicama svijeta.

Zaklada Marin Čilić već je peti put dodijelila stipendije, ukupno ih je bilo 102 u iznosu preko milijun kuna.

Marin je uz Matea Kovačića jedini hrvatski sportaš koji ima svoju zakladu, a Čilić je jedinstven u Hrvatskoj zbog svojih stipendija, ali i popularnog spektakla Gem Set Hrvatska.

Pariz 2024. Nećete vjerovati za kojih sedam sportova su najbrže razgrabljene ulaznice uoči Olimpijskih igara u Parizu divider

Trofejni hrvatski tenisač dao je intervju za InMagazin u kojem se dotaknuo svog oporavka od operacije koljena, pričao je o samim stipendijama i svojoj supruzi Kristini koja mu je velika podrška u karijeri.

''Dobro sam, s obzirom na situaciju i operaciju koljena. Tijekom karijere nisam imao težih ozljeda, a u siječnju sam operirao to koljeno. Trenutno se oporavljam i uživam kod kuće. Nadam se povratku sredinom svibnja'', rekao je Čilić.

''Gledajući na dane kada odlučujemo o stipendistima, kad čitamo njihova motivacijska pisma i kad ih upoznajemo na dodjeli, uvijek vidim u njima sebe. Vidim tu strast i ljubav prema onome što rade'', rekao je Čilić.

Što je još Čilić rekao o samoj Zakladi pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider