Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ikonska fotografija

Modrić došao na meč Nadala i Alcaraza pa završio u vrlo uglednom društvu u loži: "Dva kralja!"

Španjolski kralj Felipe VI i kralj Madrida Luka Modrić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida Luka Modrić poslije deset godina u Madridu stekao je status superzvijezde i u španjolskoj metropoli. Nije ga neobično vidjeti na sportskim događanjima koji se održavaju u Madridu pa je tako stigao pogledati i sjajan meč između Rafaela Nadala i Carlosa Alcaraza na ATP turniru u tom gradu.

Najveći teniski potencijal trenutačno na Touru pobijedio je svog idola iz djetinjstva u tri seta u četvrtfinalu i dogovorio okršaj s Đokovićem, a njihov meč došla je pogledati krema španjolskog društva. Među brojnim uzvanicima našli su se brojni nogometaši Real Madrida, između ostalih i naš Luka, koji je sjedio u društvu sa suigračima Viniciusom i Kroosom u društvu legendi Raula i Davida Ville, ali lice koje se pojavilo točno iznad njih iznenadilo je prisutne.

gol expired Čudesni Carlos Alcaraz srušio i Nadala u Madridu: Čeka ga Đoković divider

Kralj Felipe VI i "kralj Luka"

Na meču se pojavio i španjolski Kralj Felipe VI, koji je sjedio u loži kraj direktora turnira Feliciana Lopeza, red iznad Modrića i ostalih zvijezda Kraljevskog kluba.

Nadal i Alcaraz bili su prije nekoliko dana na Santiago Bernabeu i svjedočili pobjedi Real Madrida protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka pa se može reći kako su nogometaši Kraljevskog kluba ovdje samo vratili uslugu, ali ikonska fotografija koja je nastala, oduševila je navijače bijelih.

"Kakva fotografija! Španjolski kralj, a ispod njega Luka Modrić - dva kralja“, komentirali su navijači Real Madrida na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider