Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bravo dečki

VIDEO Đoković je psovao, bacao stvari, ali nije mogao protiv najboljeg para svijeta: "On je najbolji igrač svijeta, ali igralo se u parovima"

Hrvatska je osigurala prolaz u finale Davis Cupa, a u subotu će saznati protivnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Borna Gojo pobjedom protiv Lajovića osvojio prvi bod za Hrvatsku u polufinalu Davis Cupa protiv Srbije, Marin Čilić nije uspio odvesti Hrvatsku u finale. Nažalost, izgubio je od Novaka Đokovića koji je bio bolji sa 6-4, 6-2.

No zato su Mektić i Pavić pobijedili Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića sa 7:5, 6:1 te tako uveli Hrvatsku u novo finale Davis Cupa.

"Ovo je velika pobjeda, igrali smo protiv opasnog para. Novak je najbolji igrač svijeta. Odigrali smo sjajnu partiju, od grupne faze, četvrtfinala pa sve do polufinala, svi su dali svoj doprinos. Marin Čilić i Borna Gojo su odigrali odlično. Mi smo također odigrali jako dobro, presretni smo jer smo u finalu Davis Cupa", rekao je Mate Pavić.

Bio je ovo neobičan meč jer se najbolji par svijeta borio protiv najboljeg igrača svijeta za finale Davis Cupa.

gol expired Hrvatska pobijedila Srbiju i izborila novo finale Davis Cupa: Đoković nije mogao protiv najboljeg para na svijetu! divider

"Bilo je teško, jako su dobro servirali na početku meča. Novak je pokazao da je najbolji igrač svijeta, ali srećom, igralo se u parovima. Odigrali smo sjajnu partiju, uspjeli smo ih slomiti pri kraju prvog seta. Jako smo sretni", rekao je Nikola Mektić.

Ovo će biti četvrto finale za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju, protivnik ćemo saznati sutra nakon meča Rusije i Njemačke.

"Jako sam ponosan na svoje igrače, igrali su jako dobro. Sutra imamo slobodan dan i bit ćemo spremni za nedjeljno finale", rekao je izbornik Vedran Martić. 

Kako je Đoković divljao na klupi pogledajte ovdje

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider