Tenis
SPORTOVI
Tenis
to mogu samo najveći

Karlović ispisao povijest i zaradio veće ovacije od pobjednika: Orilo se "Ivo, Ivo, Ivo"

Ivo Karlović doživio je ovacije teniskog stadiona u Puneu nakon što je ispisao novu stranicu ATP povijesti.

Ivo Karlović na proglašenju pobjednika (Screenshot)

Ivo Karlović (39) nije uspio osvojiti turniru u indijskom Puneu i postati najstariji tenisač u Open eri kojem je to pošlo za reketom, ali je zato postao najstariji finalist. Karlović je izgubio od Kevina Andersona u dramatičnom finalu, nakon što je propustio prednost 5:2 u tie-breaku trećeg seta. Anderson je slavio sa 7:6, 6:7, 7:6.

OVACIJE ZA IVU KARLOVIĆA NA PROGLAŠENJU POBJEDNIKA

Karlović je na proglašenju i dodjeli nagrada doživio nešto što vjerojatno nikada nije izvan granica Republike Hrvatske. Teniskim stadionom u Puneu orilo se "Ivo, Ivo, Ivo" nakon lijepog govora organizatora turnira, koji je potakuo navijače da odaju veliko priznanje našem "doktoru".

Iako inače vrlo ozbiljan, ovacije su izmamile osmijeh na lice hrvatskog tenisača, koji je s osvojenih 150 bodova skočio sa 100. na čak 69. mjesto ATP ljestvice, koje će mu olakšati ulazak na veće turnire na početku ove godine.

Podsjetimo, Karlović je krajem prošle sezone pao izvan društva 100 najboljih pa je u završnici igrao Challengere kako bi se vratio u Top 100.

Sjajan početak godine za našeg tenisača, kojeg sada očekuje nastup na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider