Tenis
SPORTOVI
Tenis
Zajedno napadaju Wimbledon!

Ivanišević u timu Novaka Đokovića: ''Malo me iznenadilo, to je velika stvar''

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević ušao je u tim najboljeg igrača svijeta, Srbina Novaka Đokovića…

Galerija Goran Ivanišević na treningu s Novakom Đokovićem (Foto: Clive Brunskill/Getty Images)) Goran Ivanišević na treningu s Novakom Đokovićem (Foto: Clive Brunskill/Getty Images) Marian Vajda, Novak Đoković i Goran Ivanišević (Foto: GOL.hr)

Uoči početka Wimbledona Goran Ivanišević ušao je u tim Novaka Đokovića, najboljeg svjetskog tenisača u ovom trenutku. 

Nakon što je trenirao Marina Čilića, Tomaša Berdycha i Miloša Raonića, proslavljeni hrvatski tenisač radit će i sa srpskim tenisačem koji je osvojio čak 15 Grand Slam turnira, pet manje od rekordera Rogera Federera.

Prema posljednjim informacijama, Ivanišević će ostati s Đokovićem prvi tjedan Wimbledona, a onda se vraća u Umag, gdje je direktor i ambasador ATP turnira u tom hrvatskom gradu.

''Čudno je to, malo nenadan poziv, malo me to iznenadilo, taman sam putovao za Švedsku. To sam jučer završio, danas došao na prvi trening. Samo ću jedan tjedan moći biti tu, jer opet imam obaveze koje pokušavam pomaknuti, ali opet toliko je toga'', otkrio je Ivanišević za Sportklub.

''Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, to je velika stvar. Veliko priznanje za mene kao trenera, jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi mu drag ili ne. Ako mu možeš pomoći, izabere te. Drago mi je i što je Vajda sukladan s tim. Nadam se da će to potrajati'', dodao je.

O suradnji dvaju teniskih asova spekulira se već duže vrijeme. Nedavno su se pojavile i zajedničke fotografije koje su sugerirale da bi se tako nešto moglo dogoditi.

Inače, prije dvije godine u Đokovićevu timu bio je i bivši poznati hrvatski tenisač Mario Ančić, također za vrijeme turnira u Wimbledonu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider