Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Tenis
"dio sportske povijesti"

Hrvatska tenisačica prodala dio tijela na aukciji: Kupac joj može tetovirati skoro sve što želi

Hrvatsko-ukrajinska tenisačica odabrala je zanimljiv način zarade i promocije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oleksandra Olinjkova, 20-godišnja tenisačica koja nastupa pod hrvatskom zastavom, prodala je dio svoga tijela na aukciji za više od 5.000 dolara.

Olinjkova, koja je u Hrvatsku stigla kao izbjeglica iz Ukrajine, prodala je unutarnji dio između lakta i ramena veličine 15x7,5 centimetara.

Kupac ima pravo na spomenuti dio tetovirati bilo koju poruku osim onih ekstremističkih i reklama za kladionice ili kockanje.

"Vašu poruku ili umjetničko djelo nosit ću na svaki teren na kojem zaigram. Imam 20 godina i moja karijera je u usponu, vjerujem da ću obići najveće teniske lokacije na svijetu", rekla je za Sportico Oleksandra, koja tvrdi da će se kupcu investicija vratiti u 100 puta većoj vrijednosti.

"Ovo je prva ovakva kupovina. To je sada dio sportske povijesti, ne kao tetovaža, nego kao uspješan pokušaj sportaša da se poveže sa svojom bazom fanova. Mnogi sportaši će ovo raditi u godinama koje dolaze, a ja ću uvijek biti prva", rekla je perspektivna tenisačica.

gol expired Kapetanska traka koju je Ronaldo bacio u Beogradu prodana za 64.000 eura: Novac ide u dobrotvorne svrhe divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider