Tenis
SPORTOVI
Tenis
PROŠLOGODIŠNJI FINALISTI

Hrvatska bez Marina Čilića se okupila za Davis Cup susrete u Italiji

Hrvatska David cup reprezentacija okupila se pred nadolazeće susrete prvog kruga ovosezonskog Davis Cupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su nam prošle godine donijeli puno veselja i ponosa prolaskom sve do velikog finala, gdje je Rusija ipak bila jača i polja, hrvatski teniski reprezentativci kreću u novu Davis Cup avanturu.

Čeka nas turnira koji će se od 13. do 18. rujna održati u Bologni. U srijedu ćemo se susresti s domaćinima Talijanima, dva dana kasnije sa Šveđanima, a onda u subotu i s Argentinom

Plasman na završnicu u španjolskoj Malagi, koja se održava od 22. do 27. studenog, izborit će po dvije najbolje reprezentacije iz svake od četiri skupine.

Čilić se ovog puta ispričao

Nažalost, za ovaj turnir na raspolaganju nemamo Marina Čilića, kojem je nakon napornih nastupa potreban predah pred završnicu sezone. Marin je najavio kako će biti veliki navijač, a trebali bismo ga imati na raspolaganju ukoliko izborimo završnicu.

Izbornik Vedran Martić tako je naknadno u reprezentaciju pozvao Ninu Serdarušića, koji se pridružio Mati Paviću, Nikolu Mektiću, Borni Goji te sada našem prvom igraču i povratniku u reprezentaciju, Borni Ćoriću

S reprezentacijom je i Mili Poljičak, koji nije prijavljen za susrete, ali je tu da bi skupljao iskustvo, budući da se od njega u budućnosti puno očekuje.

Susreti se igraju tako da međusobno igraju prvi protiv drugog najboljeg plasiranog igrača iz svake reprezentacije te susret parova. Za očekivati je kako ćemo u singlu uz Ćorića gledati prošlogodišnjeg junaka, Bornu Goju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider