Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sad mu je žao

Intervju s Dimitrovim: Pogledajte što je pričao u Zadru prije nego se saznalo da ima koronu

Dan prije nego što mu je pozlilo na terenu, tenisač Grigor Dimitrov u Zadru je dao intervju za IN Magazin. Tada je kolegama otkrio je li mu ovo prvi boravak u Hrvatskoj, kojem se hrvatskom sportašu najviše divi, a tada ne znajući da je i on zaražen koronavirusom, govorio nam je i o bolesti od koje strahuje cijeli svijet.

Dan prije nego što mu je pozlilo na terenu Grigor Dimitrov dao je intervju za IN Magazin. Otkrio nam je je li mu ovo prvi boravak u Hrvatskoj, kojem se našem sportašu divi te svoja razmišljanja o koroni. S Grigorom smo se susreli na prijateljskoj utakmici, koju su tenisači Adria Toura odigrali s košarkašima Zadra.

S obzirom na sada već poznati razvoj događaja možemo samo zaključiti da je sreća da Dimitrov na svu sreću nije stigao previše istraživati grad.

Inače tenisač je poznat kao veliki zavodnik. Šuškalo se o ljubavi sa Serenom Williams, tri godine bio je s Marijom Šarapovom, a nedavno se rastao od Nicole Scherzinger, bivše djevojke Lewisa Hamiltona.

Izuzetno brine o svojemu izgledu pa je poznato kako je tijekom karantene zbog pandemije dnevno je radio i po 400 trbušnjaka.

Osim što se radilo o natjecateljskom turniru Adria Tour bio je i poprište zabava na kojima su se tenisači opustili.

Nažalost posjet restoranu završio je s posljedicama koje su nas još jednom podsjetile kako je Covid-19 još uvijek među nama i kako opreza nikad nije dovoljno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider