Tenis
SPORTOVI
Tenis
"poduzmite korake"

Goran Ivanišević ima koronavirus! "Upravo sam saznao rezultate, test je pozitivan... "

"Nastavljam s ranije započetom samoizolacijom", napisao je.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Ivanišević pozitivan je na koronavirus. Potvrdio je to u objavi na Instagramu.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na COVID-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam COVID pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", napisao je. Legendarni tenisač bio je nedostupan za izjavu.

gol expired Poznati navijač Hajduka osudio grafit o Đokoviću: "Mi hrvatski vojnici nismo se borili za ove morbidne poruke" divider

Ivanišević je bio direktor zadarskog turnira Adria Toura. Turnir je prekinut nakon što je otkriveno da je zaražen bugarski tenisač Grigor Dimitrov. Ivanišević se još za trajanja turnira osjećao loše, ali test je bio negativan. 

Zaraženi su još tenisači Novak Đoković i Borna Ćorić, kao i dva trenera: trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider