Tenis
SPORTOVI
Tenis
A Zadar su svi popljuvali...

Poznati američki tenisač pozitivan na koronavirus, ali turnir se nastavlja dalje!?

Iz Atlante stižu neobične vijesti, a i nelogične, uzmemo li u obzir nedavna događanja u Zadru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki tenisač Frances Tiafoe pozitivan je na koronavirus. Podijelio je to s javnosti na Twitteru naglasivši kako se mora povući s All-American Team Cupa.

Da, dobro ste pročitali - u Atlanti je ovog petka započeo spomenuti ekshibicijski turnir na kojem nastupaju najbolji američki tenisači i to uz prisutnost gledatelja.

Odmah drugi dan dogodilo se da je jedan od igrača pozitivan.

"Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i moram se povući s ovog posebnog turnira. Protekla dva mjeseca sam trenirao na Floridi, a prošli tjedan sam se testirao i nalaz je bio negativan", poručio je Tiafoe, inače 81. na ATP ljestvici.

No, turnir se neće otkazati nego ide dalje! Tiafoea više neće biti tamo, on odlazi u izolaciju, ali samo on i nitko drugi.

Veliko licemjerstvo

Čudna je to odluka organizatora, pogotovo uzmemo li u obzir nedavna događanja u Zadru. Tada se uoči finala također ekshibicijskog turnira pojavila vijest da je jedan od sudionika Grigor Dimitrov zaražen pa je finalni meč otkazan, a na koncu se ispostavilo da su zaraženi i naš Goran Ivanišević i svjetski broj jedan Novak Đoković.

Kad je to objavljeno, cijeli svijet se zgražao nad Đokovićem i Hrvatskom, pitajući se kako i zašto se turnir uopće održao.

Jako nas zanimaju reakcije koje će uslijediti sada. Jer, za razliku od Ivaniševića, Đokovića i ostalih koji su se povukli u samoizolaciju i postupili odgovorno, Amerikanci nastavljaju dalje s turnirom kao da se ništa nije dogodilo.

gol expired Đokovića "peglaju" sa svih strana, tenisači traže ostavku: "Radi sve za nagradu idiota godine" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider