Tenis
SPORTOVI
Tenis
opuštanje

Fotka oduševila fanove: Donna Vekić u hladnoj kupki sa šestom tenisačicom svijeta

Donna Vekić opušta se pred 2. kolo Australian Opena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osječanka Donna Vekić u 1. je kolu Australian Opena napravila veliki preokret te na kraju sa 4:6, 6:3, 6:4 pobijedila Kineskinju Wang.

Hrvatsku tenisačicu u 2. kolu čeka igrati protiv 23-godišnje Argentinke Nadije Podorske, koja je zablistala na posljednjem Grand Slam turniru u prošloj sezoni, na jesenskom izdanju Roland Garrosa, gdje je iz kvalifikacija stigla do polufinala i izgubila od kasnije pariške pobjednice Poljakinje Ige Swiatek. Dvoboj Vekić - Podorska na rasporedu je u četvrtak, a to će biti njihov prvi meč u glavnom ždrijebu.

Za taj se meč Donna priprema i u društvu šeste tenisačice svijeta, Čehinje Karoline Pliškove, s kojom je ''ubila'' vrijeme u hladnoj kupki koja se koristi za oporavak mišića nakon težih napora.

''Čak i ledena kupka može biti lakša u društvu Karoline Pliškove'', napisala je Donna uz fotografiju objavljenu na društvenim mrežama, a fanovi su očekivano oduševljeni.

Even ice baths can be easier with the fun Karolína Plíšková 😀 Čak i ledena kupka može biti lakša u društvu Karoline Pliškove 😀

Objavljuje Donna VekicSrijeda, 10. veljače 2021.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider