Tenis
SPORTOVI
Tenis
sretno našima!

Evo kada Hrvati igraju svoje mečeve osmine finala Wimbledona

Nakon tradicionalno slobodne nedjelje, u ponedjeljak se nastavljaju natjecanja na londonskom Wimbledonu, a na terene će izaći osmero hrvatskih predstavnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva na teren izlazi Petra Martić koja će na terenu broj 18 s početkom u 12.30 sati igrati u osmini finala protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove.

Ana Konjuh će u dvoboj osmine finala protiv Amerikanke Venus Williams otvoriti dan na Centralnom terenu s početkom u 14 sati. Konjuh će sutra igrati i u paru s Brazilkom Beatriz Haddad Maia. Na terenu 16 igrat će treći meč dana protiv Tajvanke Hao Ching-Chan i Rumunjke Monice Niculescu u osmini finala.

Marin Čilić će susret osmine finala protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta igrati na terenu broj 12, a po rasporedu su drugi meč dana nakon 12.30 sati. Prije njih igrat će Latvijka Jelena Ostapenko i Ukrajinka Elina Svotolina.

Nakon Čilića na isti teren izlaze i Nikola Mektić i Franko Škugor koje očekuje susret parova protiv Australca Sama Grotha i Šveđanina Roberta Lindstedta.

Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers će na terenu broj 8 s početkom u 12,30 sati igrati protiv Amerikanca Ryana Harrisona i Novozelanđanina Michaela Venusa.

U isto vrijeme na terenu 14 igrat će Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach protiv Britanaca Jayja Clarkea i Marcusa Willisa, dok će na terenu 16 nastupiti Antonio Šančić s Francuzom Hugom Nysom protiv Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.

Pavića će potom na terenu 17 u paru s Ukrajinkom Ljudmilom Kičhenok u 2. kolu igrati protiv Slovenke Katarine Srebotnik i Južnoafrikanca Ravena Klaasena. Igrat će četvrti meč dana.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider