Tenis
SPORTOVI
Tenis
OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO

VIDEO Dodik popljuvao Đokoviće na RTS-u: ''Teški su u pi*ku… Ciganija poprilična''

Milorad Dodik imao je prostački ispad, ovaj put na račun obitelji Đoković i romske zajednice.

Milorad Dodik (Foto: Screenshot)

ATP Srpska Open održan je prošlog tjedna u Banjoj Luci, a na njemu su nastupili mnogi poznati tenisači, uključujući našeg Bornu Ćorića te jednog od najvećih tenisača svih vremena, Novaka Đokovića.

Novak je na opće iznenađenje poražen od Dušana Lajovića već u četvrtfinalu, što je iznenadilo mnoge, no srpski je tenisač na kraju pobijedio i Rusa Rubljova te tako postao senzacionalni pobjednik prvog izdanja turnira, koji se donedavno igrao u Beogradu.

Dodik oštro po Đokovićima

Sjenu na dolazak Novaka Đokovića u Banju Luku bacio je predsjednik BiH entiteta Republika Srpska.

Gostujući na RTS-u, Milorad Dodik je ne znajući da ga kamera u studiju već snima, uvrijedio obitelj Đoković, ali i pripadnike romske zajednice.

''Mada, mogu ti reći da su ovi Đokovići teški u pi*ku… Ljudi sve to doživljavaju na emocije, ali kada uđeš u posao, uf... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni suradnici njihovi i to, onda je izgubio u poluf... Nije u polu, u četvrtfinalu. A mi sve bazirali…'' govorio je Dodik na snimci koja se prekida u jednom trenutku njegova razgovora s voditeljem, kojem je vidljivo neugodno.

Kako je to snimka potom završila na društvenim mrežama, nije poznato, no nakon takvih riječi sigurno mu neće biti lako opravdati se pred Đokovićima. Sumnjamo da ga je ionako briga za Rome.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider