Tenis
SPORTOVI
Tenis
svaka im čast

Dodig, Mektić i Pavić osvojili naslove pred Roland Garros

Dva naslova u istom danu za hrvatski tenis pred Grand Slam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olimpijski doprvak u paru Ivan Dodig i njegov američki partner Austin Krajicek osvojili su u subotu teniski ATP turnir u Lyonu nakon što su u finalu sa 6:3, 6:4 pobijedili argentinsko-brazilsku kombinaciju Maxima Gonzaleza i Marcela Mela.

Do pobjede u meču koji je trajao sat i 18 minuta ostvarili su uzevši servis suparnicima po jednom u svakom setu, Osim togam Dodig i Krajicek su servirali četiri asa, a Gonzalez i Melo su napravili tri dvostruke pogreške.

Prvi nositelji Dodig i Krajicek su do izborili su plasman u finale svladavši Amerikanca Maxa Schnura i Novozelanđanina Artema Sitaka s glatkih 6:1, 6:2.

gol expired PPD Zagreb: "Molimo javnost da popusti pritisak, ne nasjedajte na laži i igrice Nexea" divider

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su u subotu naslov na teniskom ATP turniru u Ženevi pobijedivši u finalu Španjolca Pabla Andujara Albu i Nizozemca Matwea Midelkoopfa sa 2:6, 6:2, 10:3.

Do devete uzastopne pobjede olimpijski pobjednici i osvajači Mastersa u Rimu prije dva tjedna stigli su nakon sat i devet minuta igre.

Nakon izgubljenog prvog seta u kojem su im suparnici dva puta uzeli servis, Mektić i Pavić su u drugom setu uzvratili i tri puta oduzeli servis španjolsko-nizozemskoj kombinaciji. Pobjednike je odlučio treći set kojeg su Mektić i Pavić dobili sa 10-3.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider