Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Osjećat će se kao mi u Rusiji"

Dodig i Pavić za Dnevnik Nove TV: "Slavit ćemo u nedjelju već nakon meča Marina Čilića"

Hrvatski Davis Cup reprezentativci Ivan Dodig i Mate Pavić nisu očajavali nakon poraza u parovima u finalu Davis Cupa u Lilleu.

Saša Lugonjić u razgovoru s Dodigom i Pavićem

Hrvatski par Mate Pavić / Ivan Dodig nije uspio donijeti pobjednički bod za osvajanje trofeja Davis Cupa, drugog u hrvatskoj povijesti. Bolji su bili Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, koji su slavili s 3:1 u setovima.

Pavić i Dodig su bili na pragu veliko preokreta nakon što su gubili 2:0 u setovima i bili suočeni s break-loptom za dvostruki break u trećem setu. Osvojili su treću dionicu, bili vrlo blizu osvajanja četvrtog seta, no poraz je stigao u tie-breaku.

Nakon meča s kojim je Francuska smanjila ukupni zaostatak u meču na 2:1 Pavić i Dodig razgovarali su s reporterom Dnevnika Nove TV Sašom Lugonjićem, koji u Lilleu prati finalni dvoboj Davis Cupa.

"Sigurno da je ovaj poraz bilo teško prihvatiti, ali nemamo si što predbaciti odlučilo je nekoliko manjih pogrešaka, svega nekoliko poena", rekao je Ivan Dodig.

Mate Pavić koji je lovio prvu pobjedu za Hrvatsku u Davis Cupu vjeruje da će u nedjelju jedan meč biti dovoljan za hrvatsko slavlje.

"Nema razloga vjerovati da Marin Čilić neće odigrati dobro kao i u prvom meču. Vjerujem da ćemo sutra slaviti već nakon Marinova meča", kazao je Pavić.

Cijeli razgovor s hrvatskim Davis Cup reprezentativcima pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider