Tenis
SPORTOVI
Tenis
a bili su veliki favoriti

Šok za Dodiga i Granollersa u četvrtfinalu Roland Garrosa

Ivan Dodig i Marcel Granollers imali su sjajnu priliku za finale Grand Slam turnira, no senzacija u konkurenciji parova nastavila je svoj čudesan niz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers nisu uspjeli izboriti mjesto u polufinalu Roland Garrosa, nakon što su u utorak u četvrtfinalu turnira parova poraženi od Amerikanca Ryana Harrisona i Novozelanđanina Michaela Venusa sa 6-2, 3-6, 6-3.

Harrison i Venus nastavili su tako skidati favorite i nositelje u Roland Garrosu. Podsjetimo, u 2. su kolu slavili protiv Marcela Mela i Lukasza Kubota.

Ivan Dodig je upravo u Roland Garrosu osvojio svoj jedini Grand Slam naslov 2015. godine u paru s Brazilcem Marcelom Melom, dok je Marcel Granollers 2014. bio finalist na pariškoj zemlji.

Dodigu i Granollersu ovo je drugo zajedničko četvrtfinale na Grand Slam turnirima, jer su u istoj fazi poraženi i na ovogodišnjem Australian Openu.

Naš je 32-godišnji tenisač ovim porazom završio svoj ovogodišnji pariški nastup, jer je u ponedjeljak zaustavljen i u četvrtfinalu turnira mješovitih parova s Indijkom Saniom Mirzom, s kojom je prošle godine stigao do finala u Roland Garrosu, a ove godine bio finalist na Australian Openu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider