Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ostaje do ponedjeljka

Noletu vratili laptop, odjeću i dali telefon s "prepaid" karticom, a hotelski kuhar će mu pripremati posebne obroke

Novak Đoković sigurno će ostati u hotelskom pritvoru do ponedjeljka, a australski pravnici planiraju tražiti još jednu odgodu suđenja, dobiju li ju, neće nastupiti u Melbourneu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski tenisač Novak Đoković prebačen je u drugu sobu u hotelu Park u Melbourneu koja je hermetički zatvorena i tri dana nije bio na svježem zraku, otkrio je njegov otac na današnjem prosvjedu, također prebacili su ga u drugu sobu u kojoj nema pristupa prozoru koji gleda na ulicu.

Srpska premijerka Ana Brnabić jutros je razgovarala s australskom ministricom Marise Payne, koja ju je obavijestila kako po zakonu Đoković ne može napustiti pritvor i sasvim je sigurno kako će završetak svog slučaja pred Saveznim sudom u ponedjeljak ujutro dočekati u sobi u kojoj je trenutačno.

gol expired Đokovićev otac otkrio da se Novak čuo s Kyrgiosom, evo što mu je poručio veliki rival divider

No, ipak su mu u međuvremenu odlučili izaći u susret pa su mu vraćeni kovčeg s odjećom i osobni laptop, a dali su mu i mobilni telefon s prepaid karticom. Dobivat će i posebne obroke koji će ispunjavati zahtjeve njegove bezglutenske ishrane. Nije mu odobren dolazak osobnog kuhara, nego će njegovu hranu po posebnom jelovniku pripremati hotelski kuhar, neslužbeno saznaje Mozzart Sport.

Izvori bliski Novakovim odvjetnicima dodaju kako će pravnici australskog MUP-a, koji su u komunikaciji sa sucem Anthonyjem Kellyjem i koji će voditi žalbeni postupak pri Saveznom sudu, otkrili su kako neće imati spremnu dokumentaciju do ponedjeljka pa će zatražiti novu odgodu do 17. siječnja, odnosno sljedećeg ponedjeljka.

gol expired Procurile fotografije: Đoković 16. prosinca bio pozitivan na Covid, idući dan bio na svečanosti u Beogradu!? divider

Đokovićevi odvjetnici će se tome usprotiviti, kako tvrdi izvor Mozzarta, a ako do njega dođe, tražit će da se Noleta premjesti u takozvani "pritvor u zajednici“, odnosno kuću koju je iznajmio za trajanja Australian Opena.

Dobiju li australski pravnici odgodu, to će značiti kako Đoković sigurno neće nastupiti na prvom Grand Slamu sezone jer je 17. siječnja službeni početak turnira…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider