Tenis
SPORTOVI
Tenis
"A on je moj sin"

Najvruća tema svjetskog tenisa: Đokovićev otac otkrio hoće li Novak nastupiti na Australian Openu

Srđan Đoković, otac najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, prokomentirao je hoće li njegov sin nastupiti na predstojećem Australian Openu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još uvijek se ne zna sto posto hoće li Novak Đoković nastupiti na predstojećem Australian Openu. Organizatori turnira najavili su prije nekoliko dana da će na turniru moći nastupiti samo cijepljeni tenisači, a o statusu i odluci najboljeg tenisača svijeta nemaju povratnu informaciju.

U nedjelju se javio Đokovićev otac Srđan. U izjavi za srpske medije prokomentirao je najvruću temu svjetskog tenisa i dao naslutiti što će Novak odlučiti.

„Što se tiče cjepiva, pravo je svakoga od nas hoće li se cijepiti ili ne. Nitko nam nema pravo ulaziti u intimu, to je i ustavom zajamčeno. Svatko ima pravo odlučivati o svom zdravlju. Je li Novak cijepljen, to je njegovo ekskluzivno pravo. Hoće li to objaviti, mislim da neće. Ni ja ne znam tu odluku, a i da je znam, ne bih je podijelio s vama. On ima pravo odlučiti kako želi“, izjavio je Srđan Đoković.

Posljednjih tjedana bilo je puno kontradiktornih informacija oko uvjeta nastupa na Australian Openu.

„Bilo je neugodno zbog priopćenja tih vlastodržaca u australskim regijama koji su si dali za pravo da prozivaju deveterostrukog pobjednika Australian Opena. Hoće li se on tamo pojaviti, ovisi o tome kako će se oni postaviti. On bi to želio svim srcem jer je sportaš, a i mi bismo to voljeli. Pod ovim ucjenama i uvjetima, vjerojatno neće. Ja to ne bih uradio. A on je moj sin, pa vi zaključite sami“, poručio je Đoković.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider