Tenis
SPORTOVI
Tenis
"nije tako loše"

Nole opet padao po stolu od smijeha nakon susreta s legendarnim talijanskim novinarom!

Novak Đoković ponovno kopirao talijanskog novinara sa simpatičnim naglaskom i još jednom "zapalio" društvene mreže.

Đoković pao na stol od smijeha (Screenshot)

Kada je gost konferencije za novinare Novak Đoković, onda nikada nije dosadno. Tako je bilo i prvog dana Masters 1000 turnira u Monte Carlu, kojim se otvara zemljana sezona turnira iz te kategorije.

Đoković je odgovarao na brojna novinarska pitanja uoči lova na titulu u Monte Carlu, a među novinarima se našao i Talijan Ubaldo Scanagatta, zbog kojeg je Nole u siječnju "zapalio" društvene mreže. Podsjetimo, Talijan je s vrlo simpatičnim i smiješnim naglaskom krenuo nabrajati Novakove uspjehe u karijeri, na što mu se srbijanski tenisač ubacio u riječ s:

"Not too bad (nije tako loše)."

Pritom je kopirao njegov naglasak, koji je zvučao poput onog iz filma Borat. Novinari su "popadali po podu" od smijeha, a u Novakovim su se očima vidjele suze od smijanja.

I ovoga je puta talijanski novinar imao komplicirano pitanje u kojem je tražio od Novaka da mu kaže bi li pobjeda protiv Nadala u finalu Roland Garrosu bila najveća u njegovoj karijeri.

"Svakako mogu reći da ne bi bilo tako loše", rekao je Nole i počeo se smijati.

Ivo Karlović (Foto: AFP) Veliki pad Ive Karlovića na najnovijoj ATP ljestvici, Đoković i dalje broj jedan divider

Pretpostavljamo da poveznicu između tog odgovora i onog iz Australije nije shvatila većina novinara u prostoriji, pa je zato izostalo oduševljenje među njima. Ali kao što to uvijek biva – Nole je briljirao s odgovorom.

Recimo i da Scanagatta ima ima 69 godina te da skoro puna četiri desetljeća izvještava s najvećih teniskih turnira. Pokrivao je, kako sam kaže, 145 Grand Slam turnira.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider