Tenis
SPORTOVI
Tenis
NEVJEROJATNO

Đoković opet pogodio suca lopticom: Nisu ga potjerali s Roland Garrosa

Đoković baš nema sreće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković baš nema sreće. Prvi tenisač svijeta nedavno je udario sutkinju lopticom na US Openu i odmah je izbačen s turnira, a danas je ponovio isto.

Đoković je u meču osmine finala Roland Garrosa protiv Khachanova bez ikakve namjere udario lopticu koja je završila na glavi suca pored terena.

gol expired Bayern je kupio dva napadača: Kramariću zbog njih propao transfer karijere? Scena iz Zagreba to potvrđuje divider

Linijski sudac mu je pokazao da je sve u redu, a glavni sudac meča nije potjerao Đokovića iz Pariza kao što je to bilo u New Yorku.

Đokovićevu neopreznost pogledajte OVDJE. 

''Pravila su jasna, prihvatio sam odluku i nastavio dalje'', rekao je nedavno Đoković pa dodao:

''Ne mogu obećati da nikada više neću napraviti nešto slično ovome u životu. Naravno, dati ću sve od sebe, ali sve je moguće u životu", rekao je srpski tenisač, a danas mu se opet dogodilo isto.

Nakon scena iz New Yorka koje su obišle svijet, potezi Novaka Đokovića se gledaju pod povećalom pa će sigurno i nakon ovoga biti usporedbi s izbacivanjem s US Opena. Razlika u gađanju na US Openu i Roland Garrosu je u tome što je Đoković danas pogodio suca za vrijeme poena.










 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider