Tenis
SPORTOVI
Tenis
Davis cup

Đoković najavio okršaj Srbije i Hrvatske u Davis Cupu pa otkrio što će biti ključ za pobjedu

Hrvatska i Srbija u petak od 16 sati igraju za finale Davis Cupa

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska Davis Cup reprezentacija bila je na pravim ispitima, ali uspjela je otresti sve i plasirati se u polufinale završnog turnira nacija gdje je očekuju veliki sportski rivali Srbi. Đoković, Ćaćić i društvo u srijedu su se provukli kraj neugodnog Kazahstana (2:1) i zakazali megdan s Hrvatima.

Jasno je kako su sportski okršaji naših dvaju nacija prava poslastica koja donosi dodatan naboj, a u najavi susreta najbolji svjetski tenisač pošteno je nahvalio hrvatsku reprezentaciju te istaknuo kako će ključ plasmana u finale biti pobjede u oba singla.

gol expired Epski dvoboj: Hrvatska protiv Srbije za finale Davis Cupa u Madridu! divider

"Postoji veliki rivalitet među nama jer smo susjedne zemlje. To uvijek donosi dodatan pritisak, obje zemlje žele pobijediti, ali bez obzira na to što se dogodi na terenu, bitno je zadržati prijateljstvo i međusobno poštovanje. Siguran sam da ćemo mi i oni dati sve od sebe za pobjedu, objema reprezentacijama pobjeda u ovom susretu puno znači“, rekao je Novak Đoković u najavi susreta.

Dodao je kako o Čiliću zna sve, odnosno kako je Gojo veliko iznenađenje turnira, a za naš par kaže kako je najbolji na svijetu…

"Nadam se da ćemo dobiti taj prvi singli, imamo dan odmora i dobro će nam doći. Imamo dobru kemiju u momčadi i možemo pobijediti, to nam je cilj i vrlo smo motivirani.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider