Tenis
SPORTOVI
Tenis
Objasnio i zašto

Poznati tenisač odgovorio na pitanje koje mnoge zanima: ''Đoković nikad neće biti voljen kao Federer i Nadal''

Argentinski tenisač Diego Schwartzman otkrio je zašto Novak Đoković nije toliko voljen kod navijača kao što su Roger Federer i Rafael Nadal.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Diego Schwartzman, koji je trenutačno 13. tenisač svijeta, na svom Instagram profilu progovorio je o velikoj trojci muškog tenisa – Rogeru Federeru, Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću.

Schwartzman, koji je trenutno najbolje rangirani argentinski tenisač na ATP Touru, pokušao je objasniti zašto Đoković nije toliko cijenjen kao Federer i Nadal.

"Federer i Nadal tenisači su koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Nevjerojatno je da su za gotovo 20 godina koliko su na Touru pokazali tek nekoliko puta svoje frustracije. Dogodi im se nekoliko puta sa sucima i to je sve", rekao je Argentinac.

gol expired Umjesto s reketom Đoković u izolaciji brusi formu s tavom za kuhanje: "Natjecanje nikad ne staje" divider

"Đoković je totalno drugačiji, njegova osobnost. Možda djeluje više kao običan čovjek u odnosu na njih dvojicu. I onda pokazuje više dosta loših emocija, a navijači to ne vole. I onda je normalno da Federerovi i Nadalovi navijači ne vole toliko Đokovića. Da, nikad neće biti voljen kao ta dvojica", dodao je Schwartzman.

27-godišnji Argentinac osvojio je ukupno tri ATP naslova u pojedinačnoj konkurenciji, dok je najbolji plasman na ljestvici ostvario 2018. godine kad je bio 11. tenisač svijeta.

gol expired Bivša tenisačica koja se slikala za Playboy osvanula kao od majke rođena na Instagramu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider