Tenis
SPORTOVI
Tenis
Urnebesan video

Hrvatski tenisači shvatili da ne mogu bez Čilića: Ima svoju stolicu na mečevima, a pobjednik ga mora poljubiti

Hrvatska Davis Cup reprezentacija ostala je bez Marina Čilića prije turnira pa su ga isprintali i posjeli kraj sebe na klupu.

Borna Gojo (Foto: Screenshot)

Davis Cup reprezentacija Hrvatske bori se protiv Argentine za plasman u četvrtfinale, a to će morati pokušati bez dvostrukog osvajača ovog natjecanja Marina Čilića koji je morao otkazati nastup i umjesto njega je upao Nino Serdarušić.

"Žao mi je što neću biti s momčadi u Bologni, ali ću biti njihov najveći navijač. Imamo odlične igrače, sjajnu atmosferu pa i dalje vjerujem da imamo mogućnosti proći grupnu fazu natjecanja i plasirati se na završnicu.“

Tko pobijedi, Marina ljubi

Zasad ide dobro, poslije uvodnog poraza od Italije, pobijedili smo Švedsku, a sad se za plasman dalje iz skupine borimo s Argentinom. Iako je Marin Čilić tijelom odsutan, u mislima je sigurno sa svojim suigračima.

  Borna Ćorić Hrvatska uvjerljivo pobijedila Argentinu: Evo što nam je potrebno za završnicu Davis Cupa divider

Da barem figurativno bude s njima i na terenu pobrinuli su se naši reprezentativci koji su poslije poraza od Italije shvatili da ne mogu bez njega pa su isprintali njegovu fotografiju i sjedi kraj njih na terenu. Pobjednik svakog meča za Hrvatsku mora poljubiti „Čilića“ nakon što obavi protokol sa suparnikom i sucem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider