Tenis
SPORTOVI
Tenis
nadal je stao i - gledao

Emotivan odlazak u velikom stilu: Potez neumornog Ferrera na koji ni kralj zemlje nije imao odgovor

David Ferrer odigrao je svoj pretposljednji turnir u karijeri, na kojem ga je porazio apsolutni kralj zemlje - Rafa Nadal.

David Ferrer oproštaj (Screenshot)

Španjolski tenisač Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Barceloni, nakon što je sa 6:3, 6:3 slavio protiv Davida Ferrera. To sama po sebi gotovo da i nije neka novost, s obzirom da je ovo bila 26. pobjeda Nadala nad Ferrerom, ali je vrlo vjerojatno bila posljednja u ovom životu.

Naime, 37-godišnji Ferrer za dva tjedna, vjerojatno i manje, odlazi u igračku mirovinu, nakon što završi s nastupom na ATP Masters 1000 turniru u Madridu.

OPROŠTAJNI POEN FERRERA U BARCELONI

Ferrer se od turnira u Barceloni oprostio na način da je po završetku meča skinuo prepoznatljivu traku za glavu s kojom igra i odložio je u tzv. T na sredini servisnog polja. Zaradio je ovacije punih tribina, pljesak jednog od najvećih tenisača svih vremena, ali i fanova diljem svijeta.

Službena stranica ATP-a odlučila se čak i našaliti na svom profilu na Twitteru, nakon što je Ferrer protiv Nadala odradio vjerojatno najbolju izmjenu na ovotjednom turniru u Barceloni i - dobio ju! Uostalom, pogledajte u kakvom se stilu Ferrer oprašta od čudesne teniske karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider