Tenis
SPORTOVI
Tenis
brz oporavak!

Najbolji bh. tenisač u povijesti završio u bolnici: ''Sretan sam jer sam živ, najveća bol u životu''

Istraživanja su pokazala da Džumhur ima upalu gušterače nakon snažnih bolova.

Damir Džumhur (Foto: Screenshot/Instagram)

Za vrijeme kvalifikacija za Roland Garros najbolji bh. tenisač Damir Džumhur prošao je pravu životnu bitku. Danas 165. igrač svijeta završio je u bolnici zbog snažnih bolova, a istraživanja su pokazala da ima upalu gušterače.

Bolovi su se nakon prijema u bolnicu primirili, a on je fanovima otkrio svoje stanje na Instagramu.

"Pozdrav svima. Samo sam želio podijeliti sa svima vama da mi je prošli tjedan bio jedan od najtežih perioda. Nakon meča u Parizu na Roland Garrosu odjednom sam osjetio jake bolove u trbuhu. Javio sam se liječniku i odmah sam hospitaliziran u bolnici. Sva istraživanja su pokazala akutni pankreatitis (upala gušterače). Na listi od 1 do 5 bila je 5 (najjača). I to se dogodilo samo tri dana prije mog 30. rođendana pa sam od tada na intenzivnoj njezi, četiri dana u Parizu pa sam dalje nastavio u Beogradu", stoji u uvodu poruke.

Sukob huligana u Tirani VIDEO Užas u Tirani: Huligani Feyenoorda i Rome se potukli pa nastao kaos s policijom divider

"Nisam ni pomislio da bih to mogao doživjeti, pogotovo jer je to jednostavno došlo noitkuda zdravom sportašu kakav sam ja. Bit ću u bolnici još dva tjedna jer oporavak od ovoga nije lak i treba vremena. Na kraju sam sretan što sam živ i što mi nije potrebna operacija.

Osjećam da ću puno više cijeniti život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svijetu, a to je moja obitelj! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuvjetno vole. Drago mi je da se već osjećam bolje i vidim napredak", dodao je tenisač.

Džumhur danas ima 30 godina, a najbolji tenis igrao je 2018. godine kada je došao do 23. mjesta na ATP ljestvici, to mu je bio i najbolji plasman u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider