Tenis
SPORTOVI
Tenis
Odlična igra

Ćorić u 3. kolo Roland Garrosa: Prvi set razljutio mladog Hrvata!

Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo Roland Garrosa svladavši Talijana Thomasa Fabbiana s 4-6, 6-2, 6-1, 6-1.

Borna Ćorić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo Roland Garrosa svladavši Talijana Thomasa Fabbiana s 4-6, 6-2, 6-1, 6-1 nakon dva sata i 19 minuta igre

Ćorić je protiv omalenog Fabbiana, 115. igrača svijeta, izgubio prvi set, ali je u sljedeća tri pokazao odličan tenis i lako se plasirao u 3. kolo.

U prvom setu nije bilo "breaka" sve do 10. igre, kada je Fabbiano iskoristio Bornin loš gem i dobio prvi set. No, to kao da je razljutilo mladog Zagrepčanina, koji je u preostala tri seta Talijanu "poklonio" svega četiri gema, oduzevši mu čak devet puta servis. Borna je meč završio s 12 as-servisa, imao je 38 winnera - dvostruko više negoli Fabbiano, kao i 13 neprisiljenih pogrešaka manje od Talijana.

Ćorića u 3. kolu očekuje bolji iz dvoboja 11. nositelja Argentinca Diega Scwartzmanna i Čeha Adama Pavlašeka.

Kraj za Dodiga

Hrvatski tenisač Ivan Dodig s partnerom Amerikancem Rajeevom Ramom oprostio se od grand slam turnira parova u Roland Garrosu u Parizu porazom u 2. kolu.

Deveti nositelji Dodig i Ram izgubili su od nizozemsko-novozelandske kombinacije Wesley Koolhof/Artem Sitak u neizvjesna tri seta - 7-5, 5-7, 4-6.

Dodig je 2015. godine osvojio Roland Garros, tada u paru s Brazilcem Marcelom Melom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider