Tenis
SPORTOVI
Tenis
atp i wta

Ćorić pao, Čilić ostao na istoj poziciji: Konjuh se vratila među 100

Na vrhu ljestvice nema promjene. prvi je već 333. tjedan srpski tenisač Novak Đoković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić pao je jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i sada je 33. tenisač svijeta.

Marin Čilić je zadržao 37. poziciju, dok je Ivo Karlović pao dva mjesta i sada se nalazi na 205. poziciji. Duje Ajduković je također pao, ali jedno mjesto i sada se nalazi na 267. poziciji.

Na vrhu ljestvice nema promjene. prvi je već 333. tjedan srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Rus Danil Medvjedev a treći je Španjolac Rafael Nadal.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić pala je jedno mjesto na najnovijoj WTA ljestvici, dok je skok od čak 28 mjesta zabilježila Ana Konjuh koja je tako ušla među sto najboljih tenisačica svijeta.

Martić se ovaj tjedan nalazi na 34. mjestu WTA ljestvice, dok je Ana Konjuh koja je prošli tjedan stigla do polufinala turnira u San Joseu skočila na 88. poziciju. Donna Vekić je pala tri mjesta i sada je 56. tenisačica svijeta. Jana Fett je napredovala jedno mjesto, na 209. poziciju, a ereza Mrdeža je pala jedno mjesto na 234. poziciju.

Među vodećima nema promjena. prva je Australka Ashleigh Barty, druga je Japanka Naomi Osaka a treća je Bjeloruskinja Aryna Sabalenka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider