Tenis
SPORTOVI
Tenis
šteta

Ćorić bez finala u Winston-Salemu

Ćorić je imao devet asova, ali i sedam dvostrukih pogrešaka.

Borna Ćorić (Foto: Afp)

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u polufinalu ATP turnira u američkom Winston-Salemu od Argentinca Sebastiana Baeza s 3:6, 7:6 (4), 6:7 (2) nakon tri sata i 20 minuta velike borbe.

Ćorić (ATP-29) izgubio je od 42. igrača svijeta nakon što se gotovo cijeli meč vraćao iz zaostatka. Izgubio je svoj servis u prvom gemu meča, potom i prvi set, a u drugom je setu Argentinac poveo s 3:1 i 4:2, ali uporni Ćorić uspio je dobiti set u tie-breaku. U trećem setu Borna je izgubio svoj servis kod 3:3, ali ponovno se vratio rebreakom, a Argentinac je u 13. igri došao do pobjede.

Ćorić je imao devet asova, ali i sedam dvostrukih pogrešaka, te samo 58 posto ubačaja prvoga servis, pa je Baez u meču imao čak 11 lopti za obrat.

Zagrepčanin je tako ostao bez svoga šestoga ATP finala, dok će Baez u borbi za naslov igrati protiv Čeha Jirija Lehecke, kojemu je Amerikanac Sebastian Korda predao polufinale bez borbe.

Baez, 22-godišnji Argentinac, pokušat će podići svoj četvrti trofej u singlu, dok će godinu dana mlađi Lehecka igrati svoje prvo finale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider