Tenis
SPORTOVI
Tenis
ponosan i tužan

Čilić stariji iz Međugorja poručio: ''Marin je na kraju pukao''

Otac Marina Čilića bio je u isto vrijeme sretan i tužan nakon finala njegovog sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je 2014. godine osvojio US Open, Marin Čilić u svom drugom finalu nije uspio stići i do druge Grand Slam titule. U finalu Wimbledona Roger Federer je ipak bio prejak, a Marin je imao i velikih problema sa stopalom.

Iz Međugorja se uživo za Vijesti u 17 sati javila reporterka Nove TV Paula Klaić-Saulačić koja je odmah po završetku meča razgovarala s Marinovim ocem Zdenkom.

''Mislim da je Marin na kraju ''pukao''. Pun sam emocija. Sretan sam i veseo, ali sam tužan i žalostan što je pukao. Teško mi ga je bilo gledati takvog. Inače je on smiren i dosta otvoren, ali eto ovaj put je pukao. Zato mi je žao, ali sam ponosan'', rekao je Čilić stariji.

''Danas je Federer bio maestralan. Pokazao je ono što ljudi o njemu misle i govore, da je jedan od najboljih u svijetu. Marin nije bio pravi, ali trebamo na njega biti ponosni.''

Lijevo stopalo zadalo je puno problema Čiliću. Žuljevi su bili veliki, ali dojam je kako još nešto nije bilo u redu s tim bolnim stopalom.

''Ja sam znao da je imao problema, ali sam mislio da su to uspjeli sanirati. Međutim, to sa žuljevima nije sanirano, a izgleda da je još neka ozljeda. Pokazao je da je sportaš, nije predao. To je on, tako sve prihvaća u životu i ide do kraja makar i pod cijenu teže ozljede.''

Marin se vraća kući na kratki odmor.

''Za par dana ga očekujemo u Međugorju, bilo bi bolje da je doček, ali mi ćemo ga dočekati kao da je pobijedio.''

Može li Marin Čilić opet doći do finala Wimbledona?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider