Tenis
SPORTOVI
Tenis
kome će biti "la pa-pa"?

Zahuktava se Čilićeva inicijativa: Pridružuje li se Đoković Hrvatima u velikom humanitarnom spektaklu?

Objava Marina Čilića na Instagramu trebala je biti zezancija, a na kraju ima potencijala postati neviđeni spektakl na ovim prostorima.

Čilić i Đoković na mreži (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedna objava Marina Čilića na Instagramu, koja bi se mogla nazvati "Tri asa traže četvrtog", pretvorila se u pravu senzaciju i mnogi vrhunski sportaši javili su se sa željom za sudjelovanjem.

"Tražimo četvrtog za igranje u parovima. Dejan Lovren, Šime Vrsaljko? Dok jedan igra, nek drugi snima lajvaru", napisao je Čilić u opisu fotografije i pokrenuo lavinu komentara.

Reakcije nije trebalo dugo čekati. Nisu izostali ni lajkovi ni komentari. Uključili su se još neki sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci, kao Rakitić, Klasnić i Petrić, ali i naši najpoznatiji igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a u svom stilu za nastup se prijavio i Novak Đoković.

Sjajni veslači braća Sinković također su se uključili, a lako je moguće da će taj već ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena. No idemo redom.

"Niste loš par, ali zato ja i Šime Vrsaljko igramo na Aj Lajk… Bit će zanimljivo", odgovorio je Dejan Lovren.

Prepiska Čilića i Lovrena (Instagram: Marin Čilić) Prepiska Čilića i Lovrena (Instagram: Marin Čilić)

"Dejane, i vi ste opasan tandem. Nema druge nego da krenemo laganini pa ćemo vidjeti kome će bit 'la pa-pa', a kome treniranje", uzvratio je Čilić, nakon čega su se javila braća Sinković.

"Stižemo i mi na turnir, pripremite se."

Možda najveću reakciju izazvao je srpski tenisač Novak Đoković, koji se također želi uključiti u spektakl.

"Mogu li ja nekako da se prijavim? Šta je potrebno da se prođe kasting? Imam i ja HEAD reket."

"Nole, ti si prijatelju uvijek dobrodošao, samo nadam se da si pripreme dobro odradio jer ovo je ozbiljno! Evo, možeš čak prvi birati partnera", odgovorio je Čilić.

Prepiska Čilića i Lovrena (Instagram: Marin Čilić) Prepiska Čilića i Lovrena (Instagram: Marin Čilić)

Modrić je poručio Lovrenu da se drži nogometa, a Mario Mandžukić pitao je:

"Kad je izvlačenje parova?"

"Mario, do kraja ljeta primamo prijave, a onda treniranje do turnira. Jel se prijavljuješ biti hostesan na izvlačenju?" pitao ga je Marin Čilić.

Marinov post na Instagramu skupio je gotovo 30 tisuća lajkova, što dovoljno govori o tome koliko su se fanovi i svi koji su vidjeli post zainteresirali za takvu akciju.

Je li to najava nekog budućeg ekshibicijskog susreta i humanitarne akcije? Sve miriše na senzaciju, a poznavajući humanitarni rad našeg teniskog asa, kao i njegovih nogometnih kolega, mogli bismo uskoro uživati u pravoj ili sportskoj poslastici.

Podsjetimo, u Vukovaru ovih dana traje besplatni teniski kamp za djecu, koji potpomaže i Čilićeva "Zaklada Marin Čilić". Zaklada Marin Čilić, našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, donirala je kampu teniske mreže, rekete i loptice te tako podržala ovu sjajnu inicijativu u Vukovaru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider