Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ipak se oporavio

Odlična vijest za Hrvatsku: Borna Ćorić otputovao u Madrid na završni Davis Cup

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić otputovao je iz Zagreba u Madrid kako bi se priključio ostatku reprezentacije uoči početka završnog turnira Davis Cupa na kojem će Hrvatska braniti naslov pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ćorić je u ponedjeljak dobio temperaturu zbog čega nije putovao s ostatkom reprezentacije. Međutim, njegovo zdravstveno stanje je bolje.

"Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je ok i večeras putujem. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati", kazao je Ćorić.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom.

Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za hrvatske boje će braniti i Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

"Naravno, da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao nismo neki favoriti ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti", kazao je prije puta Borna Ćorić.

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske. Pobjednici šest skupina, te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije izborit će četvrtfinale.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider