Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Jači smo 10 puta"

Nevjerojatna razina bahatosti: Evo što je uoči meča Hrvatska – Srbija govorio bivši srpski izbornik

Hrvatska je pobijedila Srbiju u polufinalu Davis Cupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najavama polufinala Davis Cupa srpski mediji su, između ostalih, kontaktirali i Bogdana Obradovića, bivšeg izbornika njihove reprezentacije.

Obradović je bio jedan od najpozvanijih za pričati o dvoboju Hrvatske i Srbije u Madridu, jer bio je izbornik Srbije cijelo desetljeće, od 2007. do 2017. godine, a u tom periodu su i osvojili Davis Cup. Bilo je to 2010. godine.

Prije jučerašnjeg polufinala Obradović je bio veliki optimist i bilo je to njegovo legitimno pravo. Međutim, u svojim prognozama malo je pretjerao jer način na koji je govorio o našim tenisačima nije bio nimalo korektan.

"Ja Srbiju ne vidim u finalu nego kako osvaja Davis Cup. To ja osjećam kao kreator reprezentacije koja je osvojila Salataru, ali i kao kreator najboljeg igrača Novaka Đokovića. Svi su oni nevjerojatno povezani, ogromno je povjerenje i izuzetno jaka atmosfera u reprezentaciji koja odašilje energiju. Vidi se da je to ono što treba biti", rekao je Obradović u izjavi za Žurnal.

gol expired Javio se i Goran Ivanišević: U velikoj hrvatskoj pobjedi posebno je izdvojio jednog čovjeka divider

Na pitanje što misli o našoj reprezentaciji, odgovorio je:

"Čilić nije ništa napravio cijelu godinu, to više nije on nego neki tenisač koji se zove kao on. Ova druga dvojica koji igraju singl su smiješni, iza 200. su mjesta. Naši su 10 puta jači od Hrvatske."

Na konstataciju novinara kako je Borna Gojo uoči polufinala već svladao dvojicu respektabilnih igrača, Obradović je kazao:

"Ne priznajem to jer je format od dva seta gdje su svi igrači umorni. On je veoma motiviran, ali ne shvaća da dolazi u zonu gdje igraju lavovi i tigrovi. Gojo je u prethodnim mečevima pobijedio hijene, a sada će igrati sa bengalskim tigrovima. Polufinale je, a to je već ozbiljna priča. Ne mogu oni to ponoviti niti protiv srpske reprezentacije mogu da odigrati tako kao ranije. Da se ne zanose", praktički je upozorio Obradović naše igrače da se nemaju čemu nadati.

gol expired Gospodski potez: Pogledajte što je Đoković napravio nakon što su se slegle emocije poslije poraza od Hrvatske divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider