Tenis
SPORTOVI
Tenis
najveća teniska sramota

Tomićev bezobrazluk dostigla nova kazna: Sponzor mu otkazao suradnju

Nakon što je javno potvrdio ono što je većina godinama govorila, da mu je "dosadno na terenu i da ga nije briga hoće li pobijediti", kazne su počele stizati na adresu sramotnog Bernarda Tomića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australski tenisač Bernard Tomić (24) zbog svog je komentara kako mu je tenis postao dosadan ostao bez sponzora, proizvođač reketa Head objavio je kako više neće opskrbljivati Tomića svojim proizvodima.

"Izuzetno smo razočarani izjavama koje je u Wimbledonu dao jedan od sportaša koje sponzoriramo, Bernard Tomić. Njegovo mišljenje ni u kojem smislu ne odražava naš odnos prema tenisu, našu strast, profesionalni odnos i poštovanje prema igri. Stoga smo odlučili raskinuti suradnju s Bernardom Tomićem", objavio je Head.

Tomić je kažnjen i sa 15,000 dolara jer je tijekom susreta prvog kola protiv Nijemca Mische Zvereva glumio ozljedu, on je pozvao fizioterapeuta, ali ne zbog ozljede već kako bi poremetio suparnika. Tomić je na koncu izgubio meč od Zvereva (4-6, 3-6, 4-6), a nakon susreta je izjavio kako mu je bilo dosadno na terenu. Mediji su često dovodili u pitanje njegov trud i motivaciju tijekom mečeva, ali je 24-godišnji Tomić kazao kako ga to ne brine.

"Iskreno, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali uopće me ne zanima hoću li osvojiti trofej ili ispasti u prvom ili i četvrtom kolu US Opena. Igrat ću još deset godina i znam da nakon završetka karijere neću morati ponovo raditi," kazao je Tomić, koji je rođen u Stuttgartu kao dijete Hrvata Ivice i Bošnjakinje Adise. Čitava obitelj preselila se u Queensland u Australiju kada je Bernard imao tri godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider