Tenis
SPORTOVI
Tenis
Blizu su i Amerikanci

Australija i Francuska već izborili četvrtfinale Davis Cupa

Ekspresno su Australci i Francuzi osigurali plasman među osam najboljih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teniske vrste Australije i Francuske prošle su prvo kolo Svjetske skupine Davis Cupa već u subotu, dok je SAD poveo s 2:0 protiv Švicarske.

Australci su u Melbourneu slavili protiv oslabljene Češke s 3:0 nakon što su Sam Groth i John Peers bili bolji od češke kombinacije Jan Satral/Jiri Vesely s 6:3, 6:2, 6:2.

U Tokiju su Francuzi također prošli već nakon drugog dana jer su Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut slavili protiv japanskog para Yuichi Sugita/Yasutaka Uchiyama s 6:3, 6:4, 6:4.

Amerikanci nakon prvog dana dvoboja protiv Švicarske u Birminghamu (Alabama) vode s uvjerljivih 2:0 i na pragu su pobjede protiv gostiju koji su došli bez najboljih igrača Federera i Wawrinke. Jack Sock je lako pobijedio Marca Chiudinellija s 6:4, 6:3, 6:1, dok se John Isner ipak namučio protiv Henrija Laaksonena u četiri seta - 4:6, 6:2, 6:2, 7:6 (7/1) .

Bez svojih zvijezda Miloša Raonića i Andya Murraya, Kanada i Velika Britanija u Ottawi imamu po jedan bod. Britanac Daniel Evans je pobijedio mladog Denisa Shapovalova s 6:3, 6:3, 6:4, da bi
Vasek Pospisil izjednačio svladavši Kylea Edmunda s 6:4, 6:1, 7:6(3).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider