Tenis
SPORTOVI
Tenis
rus prošao dalje

Dobar meč Čilića nije bio dovoljan za polufinale Washingtona

Marin Čilić odigrao je dobar meč, ali završio nastup u četvrtfinalu Washingtona.

Marin Čilić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u Washingtonu, njega je u četvrtfinalu svladao Rus Danil Medvedev sa 6-4, 7-6 (7) nakon sat i 35 minuta igre.

Bio je ovo prvi međusobni susret 30-godišnjeg Čilića i sedam godina mlađeg Medvedeva, koji trenutačno zauzima 10. mjesto na ATP ljestvici.

Čilić je protiv Medvedeva odigrao odličan dvoboj, ali u ključnim trenucima ipak nije uspijevao odigrati najbolje te je ostao bez pobjede.

Tijekom čitavog susreta Medvedev je servirao vrhunski pa Čilić nije uspio osigurati niti jednu break-loptu, dok je Rus jedine svoje dvije šanse imao u petom gemu prvog seta te je iskoristio drugu za jedini break u susretu.

U tie-breaku drugog seta oba igrača s osvajala poene na svom početnom udarcu do 8-7 za Medvedeva, a tada je nakon jedne duže izmjene Čilić poslao loptu u aut i izgubio dvoboj.

Vekić u polufinalu San Josea: Bila suočena sa set-loptom, a onda uzela devet uzastopnih gemova! Donna Vekić (Foto: AFP) Donna Vekić (Foto: AFP) Donna Vekić (Foto: AFP) +2 Donna Vekić (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider