Tenis
SPORTOVI
Tenis
Potpuno se raspao

Div sa Šalate ponudio urnebesno objašnjenje za poraz od Kazahstanca: "Otišlo je sve kvragu..."

Treći set otišao je na Bublikovu stranu. Prvi break napravio je za 3:1, a drugi za 5:1, i nakon toga je priči bio kraj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Newportu nakon što je u dvoboju 2. kola izgubio od prvog nositelja Kazahstanca Alexandera Bublika sa 6:7 (5), 6:4, 1:6.

Div sa Šalate odigrao je jako dobra prva dva seta, tijekom njih nije izgubio svoj servis te je spasio obje Bublikove break-lopte u trećem gemu prve dionice. Nažalost, u trećem setu više nije bilo mirnoće i svježine, te je pobjeda otišla na stranu 37. tenisača svijeta. Bio je to njihov prvi međusobni susret.

U prvom setu oba su tenisača držala svoj servis pa je odluka pala u trinaestoj igri. Kazahstanac je poveo s 3:1, Karlović se vratio izjednačivši na 3:3, imao je i 5:5, no 24-godišnji tenisač osvojio dva poena u nizu za 7:5.

Odlična igra u drugom setu

Karlović je u drugom setu zaigrao još bolje i pri rezultatu 3:3 načinio break koji se pokazao presudnim. Do kraja je mirno zadržao svoj servis za 6:4 i 1:1 u setovima.

Nažalost, treći set otišao je na Bublikovu stranu. Prvi break napravio je za 3:1, a drugi za 5:1, i nakon toga je priči bio kraj.

Poslije meča Karlović je na Twitteru u svom stilu prokomentirao poraz:

"Odigrao sam dva prilično solidna seta protiv Alexa Bublika. U trećem setu je sve otišlo kvragu."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider