Tenis
SPORTOVI
Tenis
Osveta za finale

ATP Halle: Federer preokrenuo protiv Haasa za finale

Švicarski tenisač Roger Federer prvi je finalist ATP turnira u Halleu koji se igra na travnatoj podlozi. U polufinalu je sa 3-6, 6-3, 6-4 savladao Nijemca Tommyja Haasa i došao na korak od osvajanja prvog ovosezonskog naslova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U reprizi prošlogodišnjeg izdanja ovog turnira Federer je izgubio prvi set, ali je u nastavku zaigrao puno agresivnije i uspio je preokretom doći do 11. pobjede u 14. međusobnom ogledu, te se tako Haasu osvetiti za poraz u prošlogodišnjem finalu.

''Osjećao sam se dobro na terenu i kao i što sam predviđao, bio je to težak meč. Nisam osvojio naslov ove godine, a dva puta sam gubio u finalima ovdje prošlih godina. Neće biti lako, ali veselim se finalu'', rekao je Federer, peterostruki pobjednik Hallea, kojem će ovo biti osmi nastup u finalu ovog turnira na kojem je posljednji naslov osvojio 2008. godine i na kojem ima omjer pobjeda i poraza 42-5.

Protivnik u borbi za naslov bit će mu pobjednik meča između Rusa Mihaila Južnija i Francuza Richarda Gasqueta.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider