Tenis
SPORTOVI
Tenis
Osigurao prvo mjesto

ATP Finale: Dimitrov preko Goffina do polufinala

Najbolji bugarski tenisač Grigor Dimitrov svladao je Belgijca Davida Goffina sa 6-0, 6-2 za 73 minute igre u dvoboju 2. kola skupine "Pete Sampras" ATP Finala u londonskoj O2 Areni.

Grigor Dimitrov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dimitrov je tom pobjedom osigurao prvo mjesto i plasman u polufinale turnira osmorice najboljih tenisača svijeta u 2017.

Goffinu je pobjeda iz prvog kola nad Rafaelom Nadalom ostavila mogućnost da pobjedom nad Austrijancem Dominicom Thiemom u posljednjem kolu izbori drugo mjesto u skupini i polufinalni okršaj protiv pobjednika skupine "Boris Becker", Švicarca Rogera Federera.

U večernjem dvoboju 2. kola skupine "Pete Sampras" Austrijanac Dominic Thiem igrat će protiv Španjolca Pabla Carreno-Buste, koji je u turniru zamijenio ozlijeđenog sunarodnjaka Rafaela Nadala.

Prije njih će u dvoboju 2. kola skupine "Woodbridge / Woodforde" Ivan Dodig i Marcel Granollers pokušati doći do prve pobjede na ATP Finalu, a suparnici su im Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares.

Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo u srijedu su pobjedom 6-4, 6-3 nad američkim blizancima Bobom i Mikeom Bryanom osigurali mjesto u polufinalu londonskog ATP Finala, bez obzira na ishode preostalih dvoboja u skupini "Wodbridge / Woodforde".

ATP Finale, skupina "Pete Sampras" - 2. kolo

Grigor Dimitrov (Bug/6) - David Goffin (Bel/7) 6-0, 6-2

 

ATP Finale, skupina "Woodbridge / Woodforde" - 2. kolo

Lukasz Kubot / Marcelo Melo (Polj-Bra/1) - Bob Bryan / Mike Bryan (SAD/5) 6-4, 6-3
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider