Tenis
SPORTOVI
Tenis
'Pobjeda je pobjeda'

ATP Delray Beach: Nishikori predao Karloviću

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se dugo morao zadržavati na terenu u 1. kolu ATP turnira u američkom Delray Beachu. Japanac Kei Nishikori je predao meč pri Karlovićevom vodstvu 5-4 u prvom setu i 0-40 na svom servisu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nishikori je prošli tjedan osvojio turnir u Memphisu gdje je svladao i našeg Marina Čilića, ali u Delray Beachu je stao već na prvoj prepreci. Tvrdi da ga je bol u trbušnom mišiću mučila još prošli tjedan, a u utorak je očito eskalirala.

''Bilo je očito da je ozlijeđen. Ja sam igrao dobro, ali nije bilo lako zbog vjetra. U svakom slučaju, pobjeda je pobjeda'', istaknuo je Karlović nakon skraćenog meča u kojem je svaki od tenisača napravio po jedan break.

Bio je ovo, inače, drugi međusobni ogled ovih tenisača, a u prvom je Zagrepčanin uvjerljivo slavio lani u Davis Cupu. U 2. kolu u Delray Beachu Karlovića očekuje Francuz Edouard Roger-Vasselin, 105. igrač svijeta, koji je od ''Diva sa Šalate'' poražen prošle godine u Moskvi.

Spomenimo da su u 1. kolu turnira parova Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo izgubili od Nijemaca Dustina Browna i Christophera Kasa s 2-6, 7-5, 10-5. Dodig će, podsjetimo, u 2. kolu pojedinačnog dijela turnira igrati protiv Rusa Jevgenija Donskoja.(TS)

ATP Delray Beach, 1. kolo:

Karlović - Nishikori (4) 5-4, predaja Nishikorija

parovi, 1. kolo:

Brown/Kas - Dodig/Melo (2) 2-6, 7-5, 10-5

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider