Tenis
SPORTOVI
Tenis
povratak pobjedničkim navikama

Ivo Karlović u osmini finala Mastersa 1000 u Cincinnatiju: Pao Tsonga!

Ivo Karlović izborio je 3. kolo turnira ATP Masters 1000 u Cincinnatiju, dok je Borna Ćorić zapeo na prvoj prepreci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivo Karlović izborio je 3. kolo turnira ATP Masters 1000 u Cincinnatiju, nakon što je sa 6:4, 7:6(9) bio bolji od Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge. Bio je to četvrti međusobni ogled ove dvojice tenisača i treća pobjeda Diva sa Šalate. 

Ključni trenuci prvog seta dogodili su se u četvrtom i petom gemu, kada je Ivo najprije spasio break-loptu, a onda gem nakon toga oduzeo servis Tsongi iz jedine lopte za obrat koju je izborio u meču.

U drugom je setu kod servisa za tie-break Karlović spasio set-loptu, a onda još dvije u 13. igri. Iskoristio je treću meč-loptu za plasman u 3. kolo, gdje ga čeka bolji iz susreta između Nicka Kyrgiosa i Aleksandra Dolgopolova.

Borna Ćorić poražen je u utorak navečer u 1. kolu ATP turnira iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju od Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 3:6, 6:7(5) nakon sat i 53 minute igre.

Ćorić je kod 3-3 u prvom setu imao priliku za break, ali ju je ispustio. Gruzijac je to naplatio u sljedećem gemu oduzevši servis Ćoriću, i to mu je bilo dovoljno da dobije prvi set.

U drugom setu obojica su imali šanse za break, Ćorić u drugom i četvrtom gemu, a Gruzijac u petom i devetom, ali nisu ih iskoristili, pa je odluka pala u tie-breaku, gdje je više koncentracije imao Gruzijac.

To je bio drugi poraz Ćorića od Basilašvilija, od kojeg je izgubio i ove godine u Lyonu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider